LINNÉA ART RESTAURANT

Designad av Ulrica Hydman-Vallien är restaurangen en plats som bjuder på upplevelser för alla sinnen.

Här serveras en generös frukost- samt lunchbuffé och på kvällen från en à la cartemeny där inspirationen är hämtad från skogen, sjöarna och ängarna.

Bordsbokning

Boka bord online eller mejla din bokning till hovmastaren@kostabodaarthotel.se måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa 0478-348 40 för att boka bord.

Frukost

Från tidig morgon sprider sig frukostdoften av kaffe och nybakat på hotellet.

Vi dukar upp ett stort urval av pålägg: salami, skinka, leverpastej, olika typer av ostar, grönsaker och frukt. Hotellets egna sillinläggningar, nybakat bröd, kokta ägg, stekt bacon med äggomelett dukas fram. Till er fil och yoghurt finns det tillbehör som nötter, russin, torkade frukter och flingor mm. Nypressad juice och självklart nybryggt kaffe samt tevatten från vår fina samovar.

Varför inte avrunda frukosten med en nygräddad våffla som du enkelt gräddar och avnjuter med goda tillbehör.

Låt dagen börja!

165 kr/person (ingår för boende gäster)

Frukosttider:

Måndag – fredag 06.30-09.30.
Lördag – söndag 07.30-10.00.

Röda dagar såsom juldagen, annandagen, nyårsdagen, långfredag serveras frukost 07.30-10.00.

Print Friendly, PDF & Email

Lunch

Lunchtider vardagar:
Kl. 11.30 – 14.30

Lunchtider helg:
Kl. 12.00 – 15.00

Pris
Vardagar 195:- per person inkl kaffe , exkl dryck.
Helger 245:- per person inkl kaffe , exkl dryck.


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Print Friendly, PDF & Email

Lunchmeny

Vecka 12

Måndag: Fetaostfyllda kalvfärsbiffar med tomatsås och risoni.

Tisdag: Långkok på högrev med sötpotatismos och pesto på rostade solrosfrön.

Onsdag: Schnitzel med klassiska tillbehör och råstekt potatis.

Torsdag: Fisk och skaldjursgryta smaksatt med saffran, focaccia och aioli.

Fredag: Majskyckling med parmesan samt rostad potatis och olivtapenade.

Vecka 13

Måndag: Kalv i dill med smörstekta morötter och kokt potatis

Tisdag: Brässerad oxbringa med bacon och löksky, blomkålspuré.

Onsdag: Kyckling piccata med melanzane och tomatsås.

Torsdag: Bakad Lax med fänkåls sås, räkor, sparris och kokt potatis.

Fredag: Wallenbergare med klassiska tillbehör.

Vecka 14

Måndag: Boeuf bourguignon med potatispure

Tisdag: Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.

Onsdag: Torsk med grön ärtpuré samt stekt polenta.

Torsdag: Kyckling Gordon blue med råstekt potatis, stekt tomat och rödvinsås.

Fredag: Porterstek med kokt potatis, gelé och pressgurka.


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Print Friendly, PDF & Email

Supé

Trerätterssupé och vinpaket

Sotad fröjalax
chili- och stjärnanis picklad citron, majonnäs smaksatt med sotad purjolök, krispig kål, brysselkål

Blackened salmon, chili and anise pickled lemon, majonaise flavored with burned leek, cabbage

• • •

Picanha
fänkål, rökt duchess, rostad rotselleri, silver lök, äpple, sherry- och rosmarin sky

Picanha, fennel, smoked duchess, rosted celeriac, onion, apple, jus flavored with sherry and rosemary

• • •

Blåbärs bavaroise
Lemoncurd, mandelsockerkaka, cremé på citron och brynt smör

Blueberry bavaroise, lemon curd, soft almond cake, lemon and brown butter cremé

3 rätters 525 kr
3 Course 525 kr

VINPAKET / WINE PACKAGE

3 glas 345 kr

3 glasses 345 kr

2 glas 245 kr
2 glasses 245 kr


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Print Friendly, PDF & Email

À la carte

FÖRÄTTER / STARTERS 

Sotad fröjalax 
chili- och stjärnanis picklad citron, majonnäs smaksatt med sotad purjolök, krispig kål, brysselkål

Blackened salmon, chili and anise pickled lemon, majonaise flavored with burned leek, cabbage

195kr

Lättrökt hjortartar
löjrom, pepparrotscreme, picklad lök, pankokrisp med timjan & vitlök

Smoked deer tartar, bleakroe, horseradish creme, pickled onion, crispy panko flavored with garlic and thyme

195kr

Mandel och örtkrokett
Karl-johan svamp majonnäs, rostade mandlar, päron, picklad lök

Potato and herb croquette, Karl-Johan mushroom mayonnaise, rosted almond, pear, pickled onion

185kr

Tonfisk
Rostad kastanj, picklad chili, quinoa, wasabimaräng, sjögrässallad

Tuna, rosted cheastnut, pickled chili, quinoa, wasabi meringue, seaweed salad

195kr

• • •

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Picanha
fänkål, rökt duchess, rostad rotselleri, silver lök, äpple, sherry- och rosmarin sky

Picanha, fennel, smoked duchess, rosted celeriac, onion, apple, jus flavored with sherry and rosemary

325kr

Bakad torsk
potatis brandad, krasse emulsion, haricots verts, rökt sidfläsk och krutonger

Baked cod, potato brandad, emulsion flavored with cresse, haricots host with smoked pork belly, croutons

295kr

Kungsmussling
friterad risotto, rödbetscreme, getyoghurt, granatäpple, hasselnötter samt krispig jordärtkocka

King oyster, fried risotto, red beetroot crème, goat yoghurt, pomegranate, hazelnuts, crispy Jerusalem artichoke

235kr

Secreto iberico
Broccolicreme, saltbakade betor, hyvlad champinjon, broccolisparris, hasselnötter, vitlökssky

Secreto iberico, rosted broccoli crème, salted beetroot, mushroom, broccoli asparagus, hazelnuts, jus flavored with garlic

340kr

• • •

DESSERTER / DESSERTS

Blåbärs bavaroise
Lemoncurd, mandelsockerkaka, cremé på citron och brynt smör

Blueberry bavaroise, lemon curd, soft almond cake, lemon and brown butter cremé

165kr

Havtorns semifreddo
Brownie, saltkola, nougatcremé, havtornscremé, nougatkrust

Sea buckthorn semifreddo, brownie, salt toffee, nougat cremé, sea buckthorn cremé, nougat crust

165kr

Svenska ostar
Blekselleri, fröknäcke, marmelad
Swedish cheese with celery, hard bread, marmalade

155kr

Praliner Från Anders Oskarsson

Pralines by Anders Oskarsson

135kr

Print Friendly, PDF & Email

Fest och högtid

Vi tycker att ingen händelse är för liten för att fira.

Ni kanske har varit tillsammans under många år eller nyligen träffats? Fyller jämt? Ny tjänst eller fira att du trivts bra under många år? Träffa familjen under en högtid eller dra ihop gänget under en helg?

Vi vill vara en del av det unika ögonblicket, utifrån era önskemål och ideér skräddarsyr vi ert arrangemang.

Kontakta vår bokning 0478-348 35 så hjälper de mer än gärna till, att skapa er upplevelse till  the experience.

Print Friendly, PDF & Email
linneaartrestaurang

Boka bord online

ÅRETS KONDITOR 2017
Vi är glada och stolta över att några av våra desserter är i samarbete med Anders Oskarsson som har blivit utsedd till ”Årets konditor i världen 2017”! Så är ni och äter middag hos oss antingen på Linnéa Art Restaurant eller i Glasbaren så kan ni välja någon av dessa fantastiska desserter.

Print Friendly, PDF & Email