LEDIGA TJÄNSTER

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa hotell- och spaanläggningar?

Vi är ett hotell som har öppet alla dagar i veckan och letar nu efter de sista pusselbitarna för att kunna möta alla våra gäster på ett professionellt sätt!

Vi erbjuder
en expansiv arbetsplats med utbyggnation av hotell, spa och restaurang i närtiden
bra utvecklingsmöjligheter inom hotellet och i koncernen New Wave Group
ett omväxlande och utmanande arbete där utveckling ligger i fokus
en rolig gemenskap där vi har kul tillsammans
en seriös arbetsgivare och vi är anslutna till Visita
personalboende till förmånligt pris och tillgång till gym och spa på hotellet
varierande arbetstider och till viss del flexibelt schema
tillsvidaretjänster på del- och heltid samt enstaka dagar med tillträde enligt överenskommelse

Vi söker dig…
som är positiv och serviceinriktad där våra ledord Passion, Respekt, Stolthet och Engagemang är självklara för dig i ditt arbete med både gäster och kollegor.
– som vill utvecklas och ser möjligheter som motivation.
– som bidrar till härlig gemenskap och vill ta ansvar för ditt arbete.

Krav på erfarenhet och kompetens varierar beroende på tjänst men vi värdesätter alltid en bra inställning och vilja att lära.

I vår by har vi…
Natursköna omgivningar med skog och sjöar som närmaste granne
20 000kvm shopping inom glas, kläder, hem & inredning, jakt & fiske, böcker samt sport & fritid
Återkommande event såsom Bilträff, Julmarknad, Nationaldagsfirande, Barnens dag mfl där vi gästas utav välkända profiler
Glasbruk med produktion varje dag samt möjlighet att blåsa egna glas
Safaripark med vildsvin, mufflonfår, kronhjortar, dovhjortar & visenter
Kosta Lodge med poolområde, restaurang, bar, minigolf och biljard
Rentalcenter med uthyrning av kanot, cykel, segway, fiskeutrustning och båtar
Ett fint elljusspår i härlig miljö samt nybyggt utegym
Vildmarkscamp med möjlighet till aktiviteter och tävlingar
Pizzeria med bar och boulebana

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare.
Vi tar gärna emot intresseanmälningar på följande e-postadress: info@kostabodaarthotel.se

Ekonomiassistent

Vi utökar nu vår ekonomiavdelning och söker en ekonomiassistent med 50% tjänstgöring, med möjlighet till utökning. I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta nära ekonomichefen med hotellets ekonomi och redovisning.

Dina arbetsuppgifter
– Leverantörsreskontra, ankomstregistrering, kontering av fakturor mm.
– Avstämning av in- och utbetalningar
– Behjälplig vid månads- och årsbokslut
– Avstämning av konton
– Kundreskontra, påminnelser, avstämningar

Vem är du?
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieexamen inom ekonomi eller liknande utbildning och gärna ha några års erfarenhet av att arbete inom ekonomi. Du ska kunna svenska och engelska i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i excel. Som person ska du vara strukturerad och ansvarsfull då arbetet sker självständigt. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt då vi arbetar i ett tätt samarbete framförallt på avdelningen men även med hotellets övriga avdelningar.

Kontaktpersoner
Sara Eriksson, Ekonomichef, sara.eriksson@kostabodaarthotel.se , 0478-348 31

Tillträde
– tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsform:
deltid 50%, tillsvidareanställning

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut så skicka in din ansökan så fort som möjligt.


Sista ansökningsdag:
2018-02-08

Spa-chef

Vi söker nu en driven spa-chef som vill vara med och utveckla vårt 5-stjärniga spa-koncept.

Vårt spa bjuder på oförglömliga behandlingar, ett välutrustat gym, träningspass, bastu och pooler, både inne och ute. Vi är medlemmar i Svenska Spahotell och arbetar med produkter från Peter Thomas Roth och Babor.

Som spachef på Kosta Boda Art Hotel leder och koordinerar du arbetet i spaavdelningen i nära samarbete med anläggningens övriga avdelningar. Du har personalansvar för avdelningens medarbetare och för avdelningens ekonomi samt deltar i det dagliga arbetet på avdelningen. Du ligger även på schema och gör egna behandlingar.

Vi söker dig med erfarenhet från ledarskap och arbete i ledande befattning. Du bör vara diplomerad hudterapeut eller certifierad massör med utbildning. Det är meriterande om du är instruktör och/eller har kunskap om livsmedelshygien, då även vår Poolbar ingår i ansvaret.

Som person är du engagerad med en vilja att utveckla verksamheten. Du förstår service och har ett genuint intresse för att arbeta med människor, framför allt gästen, men även medarbetare och kollegor. Du har goda kunskaper i ekonomi, är strukturerad i ditt arbete, självgående och flexibel. Som ledare är du drivande i att utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare och företagets ledningsgrupp.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Välkommen med din ansökan till:
ann.callenholt@kostabodaarthotel.se

Massör

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk miljö i närhet av två av Sveriges starkaste varumärken Kosta Boda och Orrefors, med en 275-årig glashantverkstradition.

Kosta Boda Art Hotel med sina nuvarande 102 rum anses som ett av Sveriges bästa hotell och vann förra året bland annat pris som årets design hotell, Tripadvisor´s Certificate of excellence, utsågs till Sveriges tredje exklusivaste hotell och Årets hälsopris. Beläggningen är mycket god och expansion planeras inom kort. Kosta Boda Art Hotel ägs av börsnoterade New Wave Group (Mid Cap Stockholm).

Vi är medlemmar i Svensk Spahotell.

Vi söker dig som har förmågan att förstå kundens önskemål, är social och får dem att känna sig betydelsefulla. Du har ett genuint intresse för yrket och service och gör saker med hela hjärtat. Som person är du positiv, stresstålig, flexibel och initiativtagande. Tjänsten kräver att du är diplomerad/certifierad massör.

Arbetsuppgifter: På Kosta Boda Art Hotel erbjuder vi behandlingar för hela kroppen. I arbetet ingår att utföra kroppsbehandlingar och försäljning av produkter. Vid behov kan det även ingå att hjälpa till i poolbar, spa-reception, samt övriga arbetsuppgifter som förekommer på vår spa-avdelning. Vi arbetar med Babors välkända produkter.

Kontaktpersoner:
Cecilia Westin, Assisterande Spachef, cecilia.westin@kostabodaarthotel.se 0478-34843

Tillträde enligt ö.k
Sista ansökningsdag: 2018-11-18
Anställningsform:
deltid 40-60%, tillsvidareanställning

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Hovmästare till Linnéa Art Restaurant

Vi söker dig som redan idag jobbar som hovmästare eller som har några års erfarenhet från branschen och som nu är redo att anta nya utmaningar och ta ett nytt steg i karriären.

Vi vill att du har ett genuint intresse för mat och dryck, värdesätter dina kollegor och har en härlig energi som smittar av sig.

Vi utgår från att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra människor, är noggrann och lösningsorienterad. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol.

Som hovmästare hos oss får du möjligheten att arbeta med ett ambitiöst team och vara en drivande del i vår stora matsal! Linnéa Art Restaurant är restaurangen som alla våra gäster besöker någon gång, antingen vid frukost, lunch eller middag.

Dina arbetsuppgifter består bland annat utav schemaplanering, beställningar, se till att rutiner följs, upplärning av personal, ansvar för bokningar samt att till största del arbeta aktivt i matsalen.

Söker du den perfekta platsen med en lugnare fritid tillsammans med att arbeta i ett högt tempo? Då är det till oss i Kosta du ska söka dig!

Vi går in i en spännande tid med stora satsningar inom restaurangverksamheterna och på hotellet!  Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk miljö i närhet av två av Sveriges starkaste varumärken Kosta Boda och Orrefors, med en 275-årig glashantverkstradition. Kosta är en lugn ort med naturen som granne, med stort utbud av motion, jakt, fiske och en del butiker.

Tillträde enligt ö.k
Sista ansökningsdag: 2018-11-30
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Tveka inte att skicka in en ansökan med CV och en kort presentation om dig själv till: danielmansfeldt@kostabodaarthotel.se
Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Daniel Mansfeldt, F&B Manager, 070-8763063
danielmansfeldt@kostabodaarthotel.se

Säljare med inriktning konferens

Kosta Boda Art Hotel växer och behöver nu förstärka med en säljare.

Som säljare kommer du att arbeta med uppsökande försäljning med inriktning på konferens. Det innebär att göra kundbesök, kundvård av befintliga kunder, hålla i guidningar på hotellet, skicka och följa upp offerter samt upphandlingar. Löpande kontakt med grupp- och konferensavdelningen. Du kommer även att representera hotellet på mässor och nätverksträffar.

Du som söker har tidigare arbetat med uppsökande försäljning där relationer är viktiga och ledtiderna långa.
Du är en positiv, självmotiverande person med stort driv som älskar att göra affärer och förstår vikten av kvalité, service och ekonomi.
Meriterande är erfarenhet av hotell & konferens.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska (både i tal och skrift) och innehar körkort, då merparten av arbetstiden kommer att vara ute hos kund.

Tillträde enligt ö.k
Sista ansökningsdag: 2018-09-30
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Tveka inte att skicka in en ansökan med CV och en kort presentation om dig själv till:
ulrica.olsson@kostabodaarthotel.se

personal
glasbaren
Print Friendly, PDF & Email