LEDIGA TJÄNSTER

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa hotell- och spaanläggningar?

Vi är ett hotell som har öppet alla dagar i veckan och letar nu efter de sista pusselbitarna för att kunna möta alla våra gäster på ett professionellt sätt!

Vi erbjuder
en expansiv arbetsplats med utbyggnation av hotell, spa och restaurang i närtiden
bra utvecklingsmöjligheter inom hotellet och i koncernen New Wave Group
ett omväxlande och utmanande arbete där utveckling ligger i fokus
en rolig gemenskap där vi har kul tillsammans
en seriös arbetsgivare och vi är anslutna till Visita
personalboende till förmånligt pris och tillgång till gym och spa på hotellet
varierande arbetstider och till viss del flexibelt schema
tillsvidaretjänster på del- och heltid samt enstaka dagar med tillträde enligt överenskommelse

Vi söker dig…
som är positiv och serviceinriktad där våra ledord Passion, Respekt, Stolthet och Engagemang är självklara för dig i ditt arbete med både gäster och kollegor.
– som vill utvecklas och ser möjligheter som motivation.
– som bidrar till härlig gemenskap och vill ta ansvar för ditt arbete.

Krav på erfarenhet och kompetens varierar beroende på tjänst men vi värdesätter alltid en bra inställning och vilja att lära.

I vår by har vi…
Natursköna omgivningar med skog och sjöar som närmaste granne
20 000kvm shopping inom glas, kläder, hem & inredning, jakt & fiske, böcker samt sport & fritid
Återkommande event såsom Bilträff, Julmarknad, Nationaldagsfirande, Barnens dag mfl där vi gästas utav välkända profiler
Glasbruk med produktion varje dag samt möjlighet att blåsa egna glas
Safaripark med vildsvin, mufflonfår, kronhjortar, dovhjortar & visenter
Kosta Lodge med poolområde, restaurang, bar, minigolf och biljard
Rentalcenter med uthyrning av kanot, cykel, segway, fiskeutrustning och båtar
Ett fint elljusspår i härlig miljö samt nybyggt utegym
Vildmarkscamp med möjlighet till aktiviteter och tävlingar
Pizzeria med bar och boulebana

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare.
Vi tar gärna emot intresseanmälningar på följande e-postadress: info@kostabodaarthotel.se

Spa-receptionist

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa hotell- och spaanläggningar?

Kosta Boda Art Hotel är ett unikt designhotell som exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hotellet ligger mitt i Glasriket och har 102 rum, 11 konferens- och grupprum, en Glasbar, restaurang Linnea med plats för 220 gäster, Brasserie 1742 med plats för 24 gäster och en komplett SPA-avdelning. Vårt spa bjuder på oförglömliga behandlingar, ett välutrustat gym, träningspass, bastu och pooler, både inne och ute. Vi är medlemmar i Svenska Spahotell.

Nu behöver vi förstärka med personal till spa receptionen på Kosta Boda Art Hotel.

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas med oss och som brinner för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelser då de besöker oss.

Du är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo, men samtidigt på ett ansvarsfullt och noggrant sätt.

Du är lyhörd för vad gästen vill ha och tycker om att hantera det oväntade. Respekt, engagemang, stolthet och att ta ansvar är något du värderar och ser som en självklarhet.

Goda kunskaper i svenska och engelska, samt datorvana är ett krav. Vi ser helst att du har servicevana eller utbildning inom branschen.

Vi sätter stort fokus på dina kvaliteter och personlighet. God kunskap om närområdet och glaset, samt bokningssystemet HotSoft är meriterande.

I arbetet ingår bl a at ta emot gästerna på plats, göra bokningar via telefon och mail, sälja produkter, hålla rent och snyggt i spa-avdelnningen och servera i Poolbaren.

Arbetet innebär både dag-, kväll- och helgpass.

Lön:
Timlön enligt avtal

Sista ansökningsdag: 2019-03-15


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.


Ansökan skickas till:
ulrika.corneliusson@kostabodaarthotel.se
För frågor om tjänsten:  kontakta Spa-chef Ulrika Corneliusson 070-8292272

Massör

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk miljö i närhet av två av Sveriges starkaste varumärken Kosta Boda och Orrefors, med en 275-årig glashantverkstradition.

Kosta Boda Art Hotel med sina nuvarande 102 rum anses som ett av Sveriges bästa hotell och vann förra året bland annat pris som årets design hotell, Tripadvisor´s Certificate of excellence, utsågs till Sveriges tredje exklusivaste hotell och Årets hälsopris. Beläggningen är mycket god och expansion planeras inom kort. Kosta Boda Art Hotel ägs av börsnoterade New Wave Group (Mid Cap Stockholm).

Vi är medlemmar i Svensk Spahotell.

Vi söker dig som har förmågan att förstå kundens önskemål, är social och får dem att känna sig betydelsefulla. Du har ett genuint intresse för yrket och service och gör saker med hela hjärtat. Som person är du positiv, stresstålig, flexibel och initiativtagande. Tjänsten kräver att du är diplomerad/certifierad massör.

Arbetsuppgifter: På Kosta Boda Art Hotel erbjuder vi behandlingar för hela kroppen. I arbetet ingår att utföra kroppsbehandlingar och försäljning av produkter. Vid behov kan det även ingå att hjälpa till i poolbar, spa-reception, samt övriga arbetsuppgifter som förekommer på vår spa-avdelning. Vi arbetar med Babors välkända produkter.

Kontaktpersoner:
Cecilia Westin, Assisterande Spachef, cecilia.westin@kostabodaarthotel.se 0478-34843

Tillträde enligt ö.k
Anställningsform:
deltid 40-60%, tillsvidareanställning

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Hovmästare till Linnéa Art Restaurant

Vi söker dig som redan idag jobbar som hovmästare eller som har några års erfarenhet från branschen och som nu är redo att anta nya utmaningar och ta ett nytt steg i karriären.

Vi vill att du har ett genuint intresse för mat och dryck, värdesätter dina kollegor och har en härlig energi som smittar av sig.

Vi utgår från att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra människor, är noggrann och lösningsorienterad. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol.

Som hovmästare hos oss får du möjligheten att arbeta med ett ambitiöst team och vara en drivande del i vår stora matsal! Linnéa Art Restaurant är restaurangen som alla våra gäster besöker någon gång, antingen vid frukost, lunch eller middag.

Dina arbetsuppgifter består bland annat utav schemaplanering, beställningar, se till att rutiner följs, upplärning av personal, ansvar för bokningar samt att till största del arbeta aktivt i matsalen.

Söker du den perfekta platsen med en lugnare fritid tillsammans med att arbeta i ett högt tempo? Då är det till oss i Kosta du ska söka dig!

Vi går in i en spännande tid med stora satsningar inom restaurangverksamheterna och på hotellet!  Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk miljö i närhet av två av Sveriges starkaste varumärken Kosta Boda och Orrefors, med en 275-årig glashantverkstradition. Kosta är en lugn ort med naturen som granne, med stort utbud av motion, jakt, fiske och en del butiker.

Tillträde enligt ö.k
Tveka inte att skicka in en ansökan med CV och en kort presentation om dig själv till: danielmansfeldt@kostabodaarthotel.se
Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Daniel Mansfeldt, F&B Manager, 070-8763063
danielmansfeldt@kostabodaarthotel.se

personal
glasbaren
Print Friendly, PDF & Email