LINNÉA ART RESTAURANT

Designad av Ulrica Hydman-Vallien är restaurangen en plats som bjuder på upplevelser för alla sinnen.

Här serveras en generös frukost- samt lunchbuffé och på kvällen från en à la cartemeny där inspirationen är hämtad från skogen, sjöarna och ängarna.

Bordsbokning

Boka bord online eller mejla din bokning till hovmastaren@kostabodaarthotel.se måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa 0478-348 40 för att boka bord.

Frukost

Från tidig morgon sprider sig frukostdoften av kaffe och nybakat på hotellet.

Vi dukar upp ett stort urval av pålägg: salami, skinka, leverpastej, olika typer av ostar, grönsaker och frukt. Hotellets egna sillinläggningar, nybakat bröd, kokta ägg, stekt bacon med äggomelett dukas fram. Till er fil och yoghurt finns det tillbehör som nötter, russin, torkade frukter och flingor mm. Nypressad juice och självklart nybryggt kaffe samt tevatten från vår fina samovar.

Varför inte avrunda frukosten med en nygräddad våffla som du enkelt gräddar och avnjuter med goda tillbehör.

Låt dagen börja!

165 kr/person (ingår för boende gäster)

Frukosttider:

Måndag – fredag 06.30-09.30.
Lördag – söndag 07.30-10.00.

Röda dagar såsom juldagen, annandagen, nyårsdagen, långfredag serveras frukost 07.30-10.00.

Print Friendly, PDF & Email

Lunch

Lunchtider vardagar:
Kl. 11.30 – 14.30

Lunchtider helg:
Kl. 12.00 – 15.00

Jullunch helg – serveras istället för vanlig helglunch mellan den 10/11 – 23/12. 
Serveras lördag och söndag
Mellan kl. 12.00-15.00
295kr exkl dryck

Pris
Vardagar 195:- per person inkl kaffe , exkl dryck.
Helger 245:- per person inkl kaffe , exkl dryck.


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Print Friendly, PDF & Email

Lunchmeny


v.50
Måndag: Lammgryta med ingefära och och rostad sötpotatis.
Tisdag: Ugnsbakad lax med saffranssås och brysselkål samt kokt potatis.
Onsdag: Fläsklägg med rotmos och senapscrème.
Torsdag: Senapsmarinerad fläskkarré med selleri/potatispuré och äppelsky.
Fredag: Kycklingwallenbergare med rödkål och glöggsky.

v.51
Måndag: Boeuf bourguignon med potatispuré.
Tisdag: Kalvfärsbiffar med svampsås och rostad potatis.
Onsdag: Pesto bakad lax med sås på soltorkad tomat och spenatris.
Torsdag: Apelsinglaserat Kalkonbröst med gräddsås, gelé, brysselkål och kokt potatis.
Fredag: Schnitzel med ansjovis, kapris och citron samt persiljesmör och stekt potatis.


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Print Friendly, PDF & Email

Jullunch

10 november – 24 december

Jullunch serveras:
Lördag & söndag 10/11 – 23/12 + 24/12
kl. 12.00 – 15.00

Pris
295:- per person inkl kaffe , exkl dryck.


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Print Friendly, PDF & Email

Supé

Trerätterssupé och vinpaket

Lättrökt hälleflundra
serveras med torkad tomat, chips på svartrot, brynt citronmajonnäs samt körvel

Light smoked halibut served with dryed tomato, salsify chips, browned lemon majonaise and chervil

• • •

Ankbröst
serveras med confiterad anklår, portvins brässerad rödkål, brysselkål torkade tranbär samt rostad pumpa

Duckbreast served with confict duck leg, port braised cabbage, dryed cranberry and roasted pumpkin

• • •

Karamelliserad mjölkchoklad bavaroise
fylld med svartvinbär
serveras med krusbärssorbet samt rostad citron kola.

Carmalized milk chocolate bavaroise
served with blackcurrent and a gooseberrysorbet

3 rätters 525 kr
3 Course 525 kr

VINPAKET / WINE PACKAGE

3 glas 345 kr

3 glasses 345 kr

2 glas 245 kr
2 glasses 245 kr


Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.
Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Print Friendly, PDF & Email

À la carte

Lättrökt hälleflundra
serveras med torkad tomat, chips på svartrot, brynt citronmajonnäs samt körvel

Light smoked halibut served with dryed tomato, salsify chips, browned lemon majonaise and chervil

195 kr

• • •

Dumplings
serveras med svamp– och prästost samt en äpple buljong

190 kr

• • •

Ankbröst
serveras med confiterad anklår, portvins brässerad rödkål, brysselkål torkade tranbär samt rostad pumpa

Duckbreast served with confict duck leg, port braised cabbage, dryed cranberry and roasted pumpkin

340 kr

• • •

Ugnsbakad torsk
Serveras med dijonsenap, svampduxelle, brödtäcke, vitvinssås samt potatis– och fänkålssallad

Baked cod served with dijon mustard, mushroom, bread crumble, white wine sauce and a potato– and fennel sallad.

295 kr

• • •

Kvällens ostar
Serveras med marmelad samt fröknäcke

Our selection of cheese served with marmelade

and a crispbread

145 kr

• • •

3 grymma praliner från Anders Oskarsson

Three pralines from Anders Oskarsson

135 kr

• • •

Citron– och limekaka
serveras med choklad smulor samt plommonsorbet

Lemon and limecake served with plum sorbet

135 kr

• • •

Karameliserad mjölkchokladbavaroise
fylld med svartvinbär serveras med krusbärssorbet

Carmalized milk chocolate bavaroise

served with blackcurrent and a gooseberrysorbet

145 kr

Print Friendly, PDF & Email

Fest och högtid

Vi tycker att ingen händelse är för liten för att fira.

Ni kanske har varit tillsammans under många år eller nyligen träffats? Fyller jämt? Ny tjänst eller fira att du trivts bra under många år? Träffa familjen under en högtid eller dra ihop gänget under en helg?

Vi vill vara en del av det unika ögonblicket, utifrån era önskemål och ideér skräddarsyr vi ert arrangemang.

Kontakta vår bokning 0478-348 35 så hjälper de mer än gärna till, att skapa er upplevelse till  the experience.

Print Friendly, PDF & Email
linneaartrestaurang

Boka bord online

ÅRETS KONDITOR 2017
Vi är glada och stolta över att några av våra desserter är i samarbete med Anders Oskarsson som har blivit utsedd till ”Årets konditor i världen 2017”! Så är ni och äter middag hos oss antingen på Linnéa Art Restaurant eller i Glasbaren så kan ni välja någon av dessa fantastiska desserter.

Print Friendly, PDF & Email