LEDIGA TJÄNSTER

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa hotell- och spaanläggningar?

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk miljö i närhet av två av Sveriges starkaste varumärken Kosta Boda och Orrefors, med en 270-årig glashantverkstradition. Kosta Boda Art Hotel med sina nuvarande 102 rum anses som ett av Sveriges bästa hotell och har bland annat pris som Årets design hotell, Tripadvisor´s Certificate of excellence, utsågs till Sveriges tredje exklusivaste hotell och Årets hälsopris. Beläggningen är mycket god och expansion planeras inom kort. Kosta Boda Art Hotel ägs av börsnoterade New Wave Group (Mid Cap Stockholm).

Kosta är en lugn ort med naturen som granne, med stort utbud av motion, jakt och fiske med mera. På orten finns flera butiker och många tillresta turister. Kosta ligger mitt i Småland mellan Kalmar, Växjö och Öland. Vi ser gärna att du bosätter dig i Kosta, har du en partner/sambo/är gift försöker vi  att hjälpa till med jobb. Skolorna är bra och ligger nära både hotellet och Glashusen där de flesta av våra ansvariga bor. New Wave Group driver dessutom flera andra verksamheter i Kosta inom butik, vildmarkscamp, Lodge, café och tillverkning. Man kan säga att Kosta är den perfekta platsen för dig som har kompetensen att arbeta i ett högt tempo men som uppskattar en lugnare fritid.

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare.
Vi tar gärna emot intresseanmälningar på följande e-postadress: info@kostabodaarthotel.se

Receptionist

Nu behöver vi förstärka med personal till receptionen på Kosta Boda Art Hotel. Vi söker dig som vill vara med och utvecklas med oss och som brinner för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelser då de besöker oss.

  • Du är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo, men samtidigt på ett ansvarsfullt och noggrant sätt.
  • Du är lyhörd för vad gästen vill ha och tycker om att hantera det oväntade. Respekt, engagemang, stolthet och att ta ansvar är något du värderar och ser som en självklarhet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, samt datorvana är ett krav. Vi ser helst att du har servicevana eller utbildning inom branschen.

Vi sätter stort fokus på dina kvaliteter och personlighet. God kunskap om närområdet och glaset, samt bokningssystemet HotSoft är meriterande.

Vi söker två tjänster:
1. Ett vikariat på 80% under ca 1,5 år, med start v.21
2. Ett sommarjobb v.24-34. Därefter finns möjlighet till att arbeta extra vid behov.

Arbetet innebär både dag-, kväll-, natt- och helgpass.

Lön: Timlön enligt avtal

Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökan skickas till: jenny.birgersson@kostabodaarthotel.se 0708-121461

Restaurangchef till Brasserie 1742

Brasserie 1742 är ett brasserie i modern tolkning som finns i Kosta på Kosta Boda Art Hotel, ett fyrstjärnigt hotell med en servicenivå som ska få dig att känna dig riktigt bortskämd! Här serverar vi innovativa rätter i en rustik miljö där menyn baseras på råvaror valda efter säsong.

Vi söker nu efter vår nya kollega som tillsammans med oss strävar efter att nå upp till allra högsta nivå. Du kommer att ansvara för ditt egna matsalsteam samt arbeta nära kökschefen då ni tillsammans ansvarar för helheten.

  • Du som söker har minst 3 års erfarenhet från matsalsarbete, men framförallt en stor passion för service och en tydlig ambition med ditt arbete.
  • Du är social, trygg i dig själv och driver utvecklingen framåt av vår matsal och restaurang samtidigt som du är strukturerad, noggrann och har självklart allt fokus på gästen.
  • Du är van att jobba i ett högt tempo, både i ditt eget arbete men också tillsammans med teamet.

Det är en fördel om du redan idag har dryckeskunskap eller en sommelierutbildning, om inte så förutsätter vi att du har ett stort intresse för mat och dryck. För rätt person så finns det en möjlighet att få gå en sommelierutbildning under hösten.

Om Du har höga ambitioner, vill utvecklas och ta nästa steg i karriären så är detta chansen för dig!

Tillträde enligt ö.k

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tveka inte att höra av dig, skicka in din ansökan med CV och en kort presentation om dig själv till: sara.karlsson@kostabodaarthotel.se

Hovmästare till Linnéa Art Restaurant
Som hovmästare hos oss får du möjligheten att arbeta med ett ambitiöst team och vara en drivande del i vår stora matsal! Linnéa Art Restaurant är restaurangen som alla våra gäster besöker någon gång, antingen vid frukost, lunch eller middag.

Dina arbetsuppgifter består bland annat utav schemaplanering, beställningar, se till att rutiner följs, upplärning av personal, ansvar för bokningar samt att till största del arbeta aktivt i matsalen.

Vi söker dig som redan idag jobbar som hovmästare eller dig som har några års erfarenhet från branschen och som nu är redo att anta nya utmaningar och ta ett nytt steg i karriären. Vi vill att du har ett genuint intresse för mat och dryck, värdesätter dina kollegor och har en härlig energi som smittar av sig. Vi utgår från att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra människor, är noggrann och lösningsorienterad. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol.

Låter det intressesant att bli en del av Kosta Boda Art Hotel?
Välkommen att höra av dig till: Food and Beverage Manager, Sara Karlsson
sara.karlsson@kostabodaarthotel.se 076-00 666 14
Märk din ansökan med den tjänst som du söker.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så avvakta inte med att höra av dig, skicka in det CV samt personligt brev nu.

Massör

Vi söker nu massörer till vår spaavdelning som vill arbeta helger, samt extra vid behov. På Kosta Boda Art Hotel erbjuder vi behandlingar för hela kroppen.

Du som söker har en förmåga att förstå kundens önskemål, är social och får de att känna sig betydelsefulla. Du har ett genuint intresse för yrket och service och gör saker med hela hjärtat. Tjänsten kräver att du är diplomerad/certifierad massör.

Tillträde enligt ö.k
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Tveka inte att skicka in en ansökan med CV och en kort presentation om dig själv till: pernilla.jansson@kostabodaarthotel.se, 0478-34843

personal

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. För mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng