LEDIGA TJÄNSTER

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa hotell- och spaanläggningar?

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk miljö i närhet av två av Sveriges starkaste varumärken Kosta Boda och Orrefors, med en 270-årig glashantverkstradition. Kosta Boda Art Hotel med sina nuvarande 102 rum anses som ett av Sveriges bästa hotell och vann förra året bland annat pris som årets design hotell, Tripadvisor´s Certificate of excellence, utsågs till Sveriges tredje exklusivaste hotell och Årets hälsopris. Här huserar även Edin Dzemat (Svenska kocklandslaget, Kockarnas Kamp) och hans senaste restaurang, Brasseri by EDz invigdes i höstas. Beläggningen är mycket god och expansion planeras inom kort. Kosta Boda Art Hotel ägs av börsnoterade New Wave Group (Mid Cap Stockholm).

Kosta är en lugn ort med naturen som granne, med stort utbud av motion, jakt och fiske med mera. På orten finns flera butiker och många tillresta turister. Kosta ligger mitt i Småland mellan Kalmar, Växjö och Öland. Vi ser gärna att du bosätter dig i Kosta, har du en partner/sambo/är gift försöker vi  att hjälpa till med jobb. Skolorna är bra och ligger nära både hotellet och Glashusen där de flesta av våra ansvariga bor. New Wave Group driver dessutom flera andra verksamheter i Kosta inom butik, vildmarkscamp, Lodge, café och tillverkning. Man kan säga att Kosta är den perfekta platsen för dig som har kompetensen att arbeta i ett högt tempo men som uppskattar en lugnare fritid.

Vi söker även sommararbetare då juli och augusti är två mycket hektiska månader.

Välkommen med din ansökan.

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare.
Vi tar gärna emot intresseanmälningar på följande e-postadress: info@kostabodaarthotel.se

Receptionschef

Som receptionschef ansvarar du för cirka 7-8 personer, där du schemalägger och ser till att det är rätt bemanning på varje pass, håller avdelningsmöten och medarbetarsamtal. Du arbetar själv i driften och leder teamet genom att vara ett bra föredöme och aktivt coacha och inspirera till merförsäljning och att hålla högsta servicenivå. Du ser möjligheter och letar alltid efter områden som kan förbättras, förenklas och utvecklas.

På Kosta Boda Art Hotel arbetar vi mycket över avdelningarna och som ansvarig för receptionen förväntas du ta ett ansvar utöver din avdelning och driva samarbetet mellan avdelningar.

Som ansvarig ingår du i avdelningschefsgruppen och rapporterar till Hotellchef.
Tjänsten är på 100%, med varierande arbetstider. Även kvällar och helger ingår.
Erfarenhet av bokningssystemet HotSoft är meriterande.

Är du redo att ta vårt receptionsteam till nästa nivå och känner att detta är något du brinner för? Välkommen med din ansökan! 

Tillträde: 1 juni 2017.
Ansökan: Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Ansökan skickas till: ann.callenholt@kostabodaarthotel.se

Receptionist

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas med oss och som brinner för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelser då de besöker oss. Du är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo, men samtidigt på ett ansvarsfullt och noggrant sätt. Du är lyhörd för vad gästen vill ha och tycker om att hantera det oväntade. Lojalitet, flexibilitet och att ta ansvar är något du värderar och ser som en självklarhet. Goda kunskaper i svenska och engelska, samt datorvana är ett krav. Vi sätter stort fokus på dina kvaliteter och personlighet. God kunskap om närområdet och glaset, samt bokningssystemet HotSoft är meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på 70% med start omgående och t.o.m v.35. Därefter extra vid behov. Arbetet innebär både dag-, kväll-, natt- och helgpass.

Lön: Timlön enligt avtal
Ansökan: Sista ansökningsdag: 2017-05-12

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Ansökan skickas till: frida.hultqvist@kostabodaarthotel.se
Välkommen att höra av dig till: Front Office and Reservation Manager, Frida Hultqvist 072-352 37 68

Frukostkock
Kosta Boda Art Hotel växer och behöver nu förstärka med ytterligare en frukostkock. Du får möjlighet att jobba tillsammans med ett proffsigt team och använda de bästa råvarorna för att skapa gastronomiska upplevelser i toppklass!

Du som söker är morgonpigg och har något års erfarenhet med att arbeta som frukostkock eller liknande. Du är driven, kvalitetsmedveten och kan bidra till utvecklingen av vårt kök. Du är strukturerad, noggrann och har självklart allt fokus på gästen. Om Du har ambitioner och vill utvecklas så är detta chansen för dig!

Tillträde enligt ö.k
Tveka inte att skicka in din ansökan med CV och en kort presentation om dig själv senast 30 april till:
andrew.lemon@kostabodaarthotel.se

För frågor kontakta Andrew Lemon, 0708-12 14 61

Massör

Vi söker nu massörer till vår spaavdelning som vill arbeta helger, samt extra vid behov. På Kosta Boda Art Hotel erbjuder vi behandlingar för hela kroppen. Vi arbetar med Phytomers och Peter Thomas Roths välkända produkter.

Du som söker har en förmåga att förstå kundens önskemål, är social och får de att känna sig betydelsefulla. Du har ett genuint intresse för yrket och service och gör saker med hela hjärtat. Tjänsten kräver att du är diplomerad/certifierad massör.

Tillträde enligt ö.k
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Tveka inte att skicka in en ansökan med CV och en kort presentation om dig själv till: pernilla.jansson@kostabodaarthotel.se, 0478-34843

Kökschef
Sommaren närmar sig med stormsteg och OKB Restauranger växer, därför behöver vi utöka vår personalstyrka med en kökschef. Du får möjlighet att jobba tillsammans med ett proffsigt team och använda de bästa råvarorna för att skapa gastronomiska upplevelser i toppklass!

Dina arbetsuppgifter består bland annat utav menyplanering, inköp, inventering, schemaläggning och budget men också utav att vara i driften och laga mat.

Vi söker dig som har arbetat i ledande befattning tidigare och har grundläggande kunskaper i ekonomi. Du har en kockutbildning i grunden och minst fem års erfarenhet från arbete i kök. Erfarenhet från hotellverksamhet är också en fördel.

Vi tror att du är en inspirerande arbetsledare som har förmågan att leda och utveckla dina medarbetare.
Vi utgår från att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra människor, är noggrann och lösningsorienterad. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol.

Låter det intressesant att bli en del av OKB Restauranger?

Välkommen att höra av dig till: Food and Beverage Manager, Sara Karlsson
sara.karlsson@kostabodaarthotel.se 076-00 666 14
Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag är 16 april och urval sker löpande, så avvakta inte med att höra av dig!

Kock och souschef

Kosta Boda Art Hotel växer och behöver nu förstärka med ytterligare en kvalificerad kock och en souschef. Du får möjlighet att jobba tillsammans med ett proffsigt team och använda de bästa råvarorna för att skapa gastronomiska upplevelser i toppklass!

Du som söker har minst tre års erfarenhet som kock, med en verklig passion för matlagning. Du är driven, kvalitetsmedveten och kan bidra till utvecklingen av vårt kök. Du är strukturerad, noggrann och har självklart allt fokus på gästen. Om Du har ambitioner, vill utvecklas och ta nästa steg i karriären så är detta chansen för dig!

Tillträde enligt ö.k
Tveka inte att skicka in din ansökan med CV och en kort presentation om dig själv till:
andrew.lemon@kostabodaarthotel.se

För frågor kontakta Andrew Lemon, 0708-12 14 61

Serveringspersonal och sommelier till Linnea Art Restaurant

Vill du arbeta med glada och duktiga kollegor, jobba med vinnaren av Kockarnas Kamp – Edin Dzemat och vara en del av Kosta Boda Art Hotels spännande utveckling? Då kanske Du är den vi söker.

Beläggningen på hotellet är hög och sommaren närmar sig med stormsteg, därför behöver vi utöka vår personalstyrka! Vi söker främst extrapersonal kvällar och helger men det finns också stora möjligheter att arbeta mer än så, både nu under våren men också i sommar.
För oss är det viktigt att du är utåtriktad, glad, lösningsfokuserad och att du alltid strävar efter att överträffa gästernas förväntan! Vi vill också att du har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen, värdesätter dina kollegor samt att du har ett genuint intresse för mat och dryck.  Men största vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter det intressesant att bli en del av Kosta Boda Art Hotels restaurangstyrka? Välkommen att höra av dig till: Food and Beverage Manager, Sara Karlsson
sara.karlsson@kostabodaarthotel.se 076-00 666 14

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. För mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng