LEDIGA TJÄNSTER

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa hotell- och spaanläggningar?

Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk miljö i närhet av två av Sveriges starkaste varumärken Kosta Boda och Orrefors, med en 270-årig glashantverkstradition. Kosta Boda Art Hotel med sina nuvarande 102 rum anses som ett av Sveriges bästa hotell och vann förra året bland annat pris som årets design hotell, Tripadvisor´s Certificate of excellence, utsågs till Sveriges tredje exklusivaste hotell och Årets hälsopris. Här huserar även Edin Dzemat (Svenska kocklandslaget, Kockarnas Kamp) och hans senaste restaurang, Brasseri by EDz invigdes i höstas. Beläggningen är mycket god och expansion planeras inom kort. Kosta Boda Art Hotel ägs av börsnoterade New Wave Group (Mid Cap Stockholm).

Kosta är en lugn ort med naturen som granne, med stort utbud av motion, jakt och fiske med mera. På orten finns flera butiker och många tillresta turister. Kosta ligger mitt i Småland mellan Kalmar, Växjö och Öland. Vi ser gärna att du bosätter dig i Kosta, har du en partner/sambo/är gift försöker vi  att hjälpa till med jobb. Skolorna är bra och ligger nära både hotellet och Glashusen där de flesta av våra ansvariga bor. New Wave Group driver dessutom flera andra verksamheter i Kosta inom butik, vildmarkscamp, Lodge, café och tillverkning. Man kan säga att Kosta är den perfekta platsen för dig som har kompetensen att arbeta i ett högt tempo men som uppskattar en lugnare fritid.

Vi söker även sommararbetare då juli och augusti är två mycket hektiska månader.

Välkommen med din ansökan.

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare.
Vi tar gärna emot intresseanmälningar på följande e-postadress: info@kostabodaarthotel.se

Kock och souschef

Kosta Boda Art Hotel växer och behöver nu förstärka med ytterligare en kvalificerad kock och en souschef. Du får möjlighet att jobba tillsammans med ett proffsigt team och använda de bästa råvarorna för att skapa gastronomiska upplevelser i toppklass!

Du som söker har minst tre års erfarenhet som kock, med en verklig passion för matlagning. Du är driven, kvalitetsmedveten och kan bidra till utvecklingen av vårt kök. Du är strukturerad, noggrann och har självklart allt fokus på gästen. Om Du har ambitioner, vill utvecklas och ta nästa steg i karriären så är detta chansen för dig!

Tillträde enligt ö.k
Tveka inte att skicka in din ansökan med CV och en kort presentation om dig själv till:
andrew.lemon@kostabodaarthotel.se

För frågor kontakta Andrew Lemon, 0708-12 14 61

Serveringspersonal och sommelier till Linnea Art Restaurant

Vill du arbeta med glada och duktiga kollegor, jobba med vinnaren av Kockarnas Kamp – Edin Dzemat och vara en del av Kosta Boda Art Hotels spännande utveckling? Då kanske Du är den vi söker.

Beläggningen på hotellet är hög och sommaren närmar sig med stormsteg, därför behöver vi utöka vår personalstyrka! Vi söker främst extrapersonal kvällar och helger men det finns också stora möjligheter att arbeta mer än så, både nu under våren men också i sommar.
För oss är det viktigt att du är utåtriktad, glad, lösningsfokuserad och att du alltid strävar efter att överträffa gästernas förväntan! Vi vill också att du har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen, värdesätter dina kollegor samt att du har ett genuint intresse för mat och dryck.  Men största vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter det intressesant att bli en del av Kosta Boda Art Hotels restaurangstyrka? Välkommen att höra av dig till: Food and Beverage Manager, Sara Karlsson
sara.karlsson@kostabodaarthotel.se 076-00 666 14

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. För mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng