KONFERENS

svm

Kosta Boda Art Hotel är medlemmar i Svenska Möten 

Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

I den kreativa miljön på Kosta Boda Art Hotel i Kosta – Småland, är det lätt att bli inspirerad till bra möten och givande resultat!

Vi erbjuder heldagskonferenser med logi och dagkonferenser, upp till 220 gäster. Vi är övertygade om att det är detaljerna som gör helheten. Självklart finns det alltid en konferenskordinator som hjälper till under hela processen, från bokning till genomförande och uppföljning.

 

Konferenspaket

Konferens all inclusive – Helpension
Vi tror på att leverera helhetsupplevelser, därför har vi paketerat det vi kallar ”Konferens all inclusive”  Övernattning med frukost, konferenslokal med teknisk utrustning, för och eftermiddagsfika, frukt och mineralvatten i lokalen, lunchbuffé, 3-rätters middag (kockens val), fri entré till vår spaavdelning med tillgång till gym, gruppträning, pool och bastu. Det enda Du behöver välja till, är rätt aktiviteter.

 

Dagkonferens
I dagkonferens ingår konferenslokal, för och eftermiddagsfika, frukt och mineralvatten i lokalen, lunchbuffé. I alla våra konferenspaket, helpension såväl dagkonferens, ingår även fri entré till vår spaavdelning med tillgång till gym, gruppträning, pool och bastu.

Ring gärna konferensavdelningen så berättar vi mer! 0478-348 34

Tips för en lyckad konferens

1. Börja planera tidigare än du tänkt.
Genom att planera och boka i tid ger du både Dig själv och deltagarna de bästa förutsättningar för att komma väl förberedda.

2. Vad är syfte och mål med konferensen?
Vad är syftet med konferensen? Är det en kick-off som ska skapa ny energi, en utbildning som ska ge kunskap och förståelse eller ska Ni spika nya strategier? Kanske är det en belöningsresa …
Vi kan hjäpa Er att nå målet!

3. Vilka är deltagarna?
När syfte och mål är identifierat bör vi ställa oss frågan, vilka är deltagarna. Vad tycker de om vad har de för behov? Hur kan vi ge dem bästa förutsättning att bidra till ett lyckat resultat?

4. Se konferensen som en investering.
Se din konferens som en investering. Vad behöver du investera i deltagarna för att nå målet?
Det är bra att ha en ungefärlig budget per person, ju mer du preciserar desto lättare är det för oss att komma med rätt förslag direkt.

5. Vägen hit.
Tänk igenom logistiken. Kan deltagarna samåka? Behövs transfer? En bra logestikplanering sparar både pengar och miljö.

6. Grundläggande behov.
Det första deltagarna funderar på när de anländer är vara de ska sova, när de ska äta och var toaletterna finns. Var tydlig i program och information så kan deltagarna lättare koncentera sig på innehållet i konferensen.

7. Maten.
Bra mat på konferensen är viktigt. Fundera på hur du vill du ha inramningen. Middag i restaurangen, hyttan eller kanske i skogen …
Glöm naturligtvis inte allergiker och vegetarianer etc.

8. Anpassa möteslokalen
Vilka behov har du i lokalen? Behöver ni kunna sitta avskilt i grupper? Vilken typ av möblering vill du ha? Om konferensen varar under längre tid bryt av med någon oväntad aktivitet.

9. Rätt aktivitet (RRR)
Beroende på syftet med konferensen bör man anpassa aktiviterna därefter. Ska det vara lugnt tempo eller äventyr med tävlingsmoment? Ska deltagarna få kliva utanför sin komfortzon? Ska aktiviteten syfta till teambuilding? Vi ger gärna goda råd om Rätt aktivitet för Rätt grupp vid Rätt tillfälle.

10. Återkopplingen
När Ni kommer tillbaka, glöm inte att återkoppla till deltagarna. Låt dem ge feedback och vara delaktiga i utvärderingen, då kommer de också minnas innehållet på konferensen bättre och Du får ut det mesta av din investering.

Print Friendly, PDF & Email

Vill ni bli kontaktade av oss för mer information om konferenser, vänligen fyll i formuläret!

Skicka oss ett meddelande

 

Verifiering

Kontakt

Konferensavdelningen
Kosta Boda Art Hotel
Stora vägen 75
365 43 Kosta
konferens@kostabodaarthotel.se
Tel 0478-348 34

Krydda konferensen med någon av våra aktiviteter …

Print Friendly, PDF & Email