INFORMATION

Fakta om hotellet

In- och utcheckningstider
Incheckning kl 15.00, utcheckning kl 11.00.
För konferensgäster gäller incheckning kl 15.00, utcheckning kl 10.00.

Boende
Antal rum 102
Antal bäddar 204
Art Experience Room: 2
Art Deluxe Room: 3
Art Room: 97 varav 4 handikappanpassade och 6 med badkar
Hundrum 2

Möten
Möteslokaler 9
Grupprum 4
Maxantal i största lokalen 200

Spa
Undervattensutställning, träning, gym, pooler, massage, behandlingar m.m.

Övrigt
Gratis trådlöst Internet på hela hotellet.
I logipriset ingår stor frukostbuffé samt fri tillgång till vår spa- och relaxavdelning.
Vi erbjuder följande tv-utbud: SVT 1 , SVT 2, Tv3, Tv 4, Kanal 5, TV6, BBC World, CNN, Viasat Sport Sverige.
Klädkod på hotellet är vårdad klädsel.

Kosta Boda Art Hotel
Stora vägen 75
S-360 52 Kosta
Sweden
Telefon: 0478-348 30
0478-348 30
Epost: info@kostabodaarthotel.se
Webb: www.kostabodaarthotel.se

Kommunikationer
Kosta – Växjö flygplats 45 min
Kosta – Kalmar 50 min

Vår service

Internet
På hotellet erbjuder vi trådlös uppkoppling utan kostnad!
Koppla in din dator och sök tillgängligt trådlöst nätverk. Inloggningsinformation till nätverket hittar du i våra rumspärmar.

Reception
Vår reception är bemannad dygnet runt. När ni vill kan ni bara lyfta telefonluren på ert rum och trycka siffran 9. Då svarar alltid någon i personalen och hjälper dig.

Våra rum
Alla rum är utrustade med luftkonditionering, minibar, kaffebryggare, värdeskåp, kabel-TV, telefon, radio, toalett, badkar eller dusch, hårtork, strykjärn, väckningstjänst/väckarklocka, lyxig badrock och tofflor.
Hotellet är 100% rökfritt och rökning sker vid angivna platser utomhus.

Room service
Vi erbjuder möjlighet till frukost på rummet men också övrig mat och dryck. Room serviceavgift tillkommer.

Tvättmöjligheter
Vi kan erbjuda en enkel servicetvätt 40° C och 60 ° C, dock inga ömtåliga plagg.

Övrigt
I logipriset ingår alltid stor frukostbuffé samt fri tillgång till vår spa- och relaxavdelning.

Parkering

Gästparkering finns i anslutning till hotellet och är kostnadsfri.

Brandskydd och säkerhet

Säkerheten för gäster och personal kommer alltid i första hand. På Kosta Boda Art Hotel är vi måna om våra gäster och personal, så vi vill försäkra oss om att hög säkerhet alltid råder hos oss. 

Brandsäkerheten innefattar rökdetektorer, sprinkler, talat utrymningslarm i publika delar, självstängande branddörrar, brandkorridorer och flera nödutgångar på varje våning. Brandsläckningsutrustning finns tillgänglig och personalen är utbildad (och genomgår även fortlöpande utbildning) inom brandskydd. Vårt hotell är också utrustat med inbrottslarm, och på hotellrummen finns små safetyboxar där du kan låsa in dina värdeföremål. I receptionen finns kassaskåp och vi har även ett låst bagagerum.

Kosta Boda Art Hotel har ett serviceavtal flera säkerhetsföretag gällande både brandskydd och brandsläckningsutrustning. Vi genomför månads-, kvartals- och årskontroll, där vi kontrollerar att alla delar kopplade till brandlarmet fungerar och ser över alla faktorer i brandskyddet. Vi arbetar aktivt med vårt systematiska brandskydd, och personalen utbildas kontinuerligt i brandskydd och säkerhetsfrågor. Våra anställda genomgår kontinuerligt teoretiska och praktiska brandövningar, och vi genomför också utrymningsövningar.

Varje hotellrum och hotellkorridor är separata brandceller. För att förhindra att eventuell rök och eld sprids ska dörrar mellan brandcellerna ska alltid hållas stängda, Våra korridorer är utrustade med automatisk stängning av branddörrar vid brandlarm. Alla hotellrumsdörrar är självstängande och står emot brand i cirka 30 minuter.

Rökdetektorer finns i alla utrymmen. Alla utrymmen i hotellet, utom hotellrum och hotellrumskorridorer, är dessutom utrustade med sprinklersystem. Utrymningsplaner finns i varje hotellrum samt i hotellets övriga delar. Handbrandsläckare finns utplacerade på ett flertal platser i hotellbyggnaden och dessa kontrolleras årligen av vår leverantör. Brandfiltar finns att snabbt tillgå i receptionen samt restaurangen

Miljöpolicy

Kosta Boda Art Hotels miljöarbete ska vara en del i skapandet av ett uthålligt samhälle och bidra till en långsiktig lönsamhet och ett stärkt varumärke. På hotellet är vi medvetna om de globala miljöfrågorna och hotellets möjlighet till direkt och indirekt påverkan.

Lokalproducerat och kravmärkt är vad vi på Kosta Boda Art Hotel strävar efter i vårt val av leverantörer. Avfall källsorteras och hanteras på ett sådant sätt att de transportmässigt tar så liten plats som möjligt.

Vi deltar aktivt genom vår ägare New Wave Group i ett omfattande CSR-arbete.

Avbokningsregler

Fritt fram till kl.1800 dagen innan ankomst. Därefter debiteras första natten.

(för grupper och konferenser gäller andra regler)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. För mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng