KOSTA BODA ART HOTEL

Vår resa började redan 1742 då Kosta glasbruk grundades av två av Karl XII generaler som lade grunden till det som kom att bli en av Sveriges mest kända produkter – det svenska glaset.

Kosta Boda Art Hotel är hotellet som exploderar i färg form och njutning, tillverkat i glashyttan ett stenkast bort, designat av världsberömda formgivare från Kosta Boda.

Många som kommer hit kommer för historien, konsten och glaset men också för vårt prisbelönta spa. Den utomordentliga maten är kärleksfullt tillagad på lokala råvaror och den småländska gästfriheten där inget lämnas åt slumpen. Andra kommer för inspirerande möten, spännande utflykter i Glasriket men en sak har de alla gemensamt, de åker härifrån fyllda av härliga minnen från en upplevelse som inte lämnar någon oberörd …

Vi tror att det är just helheten som gör upplevelsen, välkommen att dela den med oss!

KÖP ETT PRESENTKORT

En uppskattad gåva.
Läs mer …

GLASBAREN

Hotellets naturliga samlingspunkt där den 3,5 ton tunga koboltblå baren är i centrum.
Läs mer …

EVENEMANG I KOSTA

Läs mer …

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. För mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng