HÄNDER & FÖTTER

MANIKYR

Lena händer

Unna dina händer en skön, avslappnande stund. Den torra ytan peelas bort, därefter följer en avslappnande handmassage inklusive paraffinbad. Bra för torra händer och ömma leder.

Måndag – torsdag 450 kr per person.
Fredag – söndag 500 kr per person.


Spa-manikyr

Skäm bort dina händer ordentligt. I denna behandling ingår nagelbad, manikyr, en ljuvlig hand- och armmassage samt lackning.

600 kr


Gellack

Få naglarna alla drömmer om! Nagelbanden rensas och naglarna filas innan man lägger på gelen och formar nageln efter önskad form. Nagelbanden smörjs in med en nagelolja och behandlingen avslutas med en avslappnande handmassage.

450 kr


Lackning

Den perfekta Quick-fixbehandlingen för dina naglar. Nagelbanden rensas, naglarna filas och poleras. Därefter appliceras underlack, lack samt överlack och avslutas med nagelolja.

255 kr

PEDIKYR

Klassisk pedikyr / 50 min

Sköna fötter känns i hela kroppen. Njut av ett mjukgörande fotbad innan förhårdnader tas bort och naglar klipps. Därefter följer en avslappnande fotmassage.

Måndag – torsdag 600 kr per person.
Fredag – söndag 700 kr per person.


Klassisk pedikyr inklusive lackning/ 60 min

Sköna fötter känns i hela kroppen. Njut av ett mjukgörande fotbad innan förhårdnader tas bort och naglar klipps. Därefter följer en avslappnande fotmassage. Inklusive lackning, samt en flaska nagellack att ta med hem.

Måndag – torsdag 750 kr per person.
Fredag – söndag 850 kr per person.


Fotkur / 30 min

Njut av ett mjukgörande fotbad innan fötterna får en värmande saltpeeling följt av en fotmassage.

Måndag – torsdag 450 kr per person.
Fredag – söndag 500 kr per person.

fish_pedicures_vajm101

Fiskpedikyr

Låt Garra Rufa fiskarna ta hand om era fötter. Fiskarna som inte har några tänder nafsar försiktigt bort överflödiga hudpartiklar och hård hud från fötterna. Blodcirkulationen stimuleras av deras micromassage.
Kangal Garra Rufa som fisken heter på latin upptäcktes i början av 1800-talet och kommer från en plats i Turkiet som heter Kangal. Det var lokalbefolkningen som var först med att upptäcka fiskarnas goda hälsoeffekter. Sedan dess har fiskarna behandlat människor för hudåkommor som eksem och psoriasis.
20 minuter 250 kr. Duo 390 kr.
40 minuter 390 kr. Duo 590 kr.
Barn (t.o.m. 15 år) 20 minuter 150 kr.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. För mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng