BRASSERIE BY EDz

Välkomna till Brasserie by EDz!

Brasserie by EDz ett brasserie i en modern tolkning. Innovativa rätter i en rustik miljö. Menyns bas är lokalproducerade råvaror, valda utefter säsong.

För bordsbokning: boka online, via e-post brasserie@kostabodaarthotel.se eller telefon 0478-348 50.
Vi har öppet onsdag till lördag.

Välkomna till bords!
Edin Dzemat

Paket Edin Dzemat

Gäller: onsdag till lördag.

– 1 glas champagne i baren på Brasserie by EDz.
– 4-rätters meny i Brasserie by EDz.
– En övernattning (del i dubbelrum).
– Frukostbuffé.
– Morgonrock och tofflor på rummet.
– Entré till vårt spa (pool, relax, bastu, gym och fria träningspass) från incheckning och hela avresedagen (barntider i spaavdelningen på avresedagen kl. 09-13).
– 10% rabatt i glasshopen på Kosta Boda Art Hotel, Kosta Boda-butiken, Kosta Outlet Hem, Ittala Outlet.

Från 2 020 kr per person i dubbelrum. 2470 kr i enkelrum.

BOKA

Meny

Fyrrättersmeny

SNACKS
strut – kycklingskinn – ostron

HEMBAKAD MINILIMPA
gårdsmör från Löts mejeri

ROTSELLERI
fermenterad sellerisås med sommartryffel och mandel

EDINS SIGNATURRÄTT
RÅSTEKT HUMMER
smörkräm och isade lingon

BLODDUVA
jordärtsskocka med körsbär och kamomill

BUDAPEST
mandarinsorbet, bavaroise på vitchoklad och yoghurt med skum på hasselnöt

KAFFEGODIS
tryffel – kola – rulltårta, serveras med kaffe från Haugaard

795 kr


Meny by EDz

SNACKS
strut – kycklingskinn – ostron

HEMBAKAD MINILIMPA
gårdsmör från Löts mejeri

ÄPPLE
störkaviar, persilja och gårdsgrädde från Ovikens mejeri

ROTSELLERI
fermenterad sellerisås med sommartryffel och mandel

KUNGSKRABBA
vit sparris och gurka

EDINS SIGNATURRÄTT
RÅSTEKT HUMMER
smörkräm och isade lingon

BLODDUVA
jordärtsskocka med körsbär och kamomill

BLÅBÄRS-GRANITE
citronkräm och riven maräng

BUDAPEST
mandarinsorbet, bavaroise på vitchoklad och yoghurt med skum på hasselnöt

KAFFEGODIS
tryffel – kola – rulltårta, serveras med kaffe från Haugaard

1050 kr

Mer om Edin Dzemat

Edin_07A4100_bwEdin Dzemat – Kosta Boda Art Hotel

Edin Dzemat antar nu nästa utmaning i sitt yrkesliv. Efter att ha drivit finkrogen Linnéa Art Restaurant i Göteborg under fem år är han nu verksam på prisbelönta Kosta Boda Art Hotel. Förutom att öppna en ny restaurang, Brasserie by EDz, på Kosta Boda Art Hotel, vann Edin årets upplaga av Kockarnas kamp 2016 på TV4. En knivskarp tävling som satt även de mest rutinerade kockarna på prov i snabbhet, kreativitet, stresstålighet och precision.

Edin har även ett förflutet på världens bästa restaurang, Noma, samt var under 2013–2015 lagkapten för det svenska kocklandslaget, som kammade hem ett silver i VM 2014. Han är även mottagare av de prestigefyllda utmärkelserna Rising Star 2014 i White guide samt årets Werner 2013.

”Jag går alltid in för det jag gör helhjärtat, oavsett om det handlar om att tävla i att springa eller att laga mat. Likaså i min roll i Kosta. Ska bli mycket roligt att få arbeta med så många duktiga medarbetare och tillsammans få utveckla och förnya matutbudet. Målet är att sätta Kosta på kartan – inte bara som ett besöksmål för glas, design och shopping utan även för maten.”

Boka bord online

Signerad Edin Dzemat

Vinnare av Kockarnas kamp 2016
Lagkapten under 2013-2015 för det svenska kocklandslaget
Rising Star 2014 i White guide
Årets Werner 2013

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. För mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng